Produse participante Bosch
Condens 5300i WT
GC5300iWT 24/48

Centrală termică cu condensare Condens 5300i WT, model GC5300iWT 24/48 - confort sporit de apă caldă și conectivitate integrată

  • centrală termică pe gaz cu boiler încorporat de 48 litri
  • capacitate maximă de încălzire 24 kW și preparare apă caldă menajeră 30 kW
  • pregătită pentru control de la distanță cu aplicația Bosch EasyControl
  • potrivită pentru prim-montaj și înlocuire
0 Ratings
Valoare Cod Reducere
600 lei

Prezentare generală

Simplu şi confortabil
Cu Condens 5300i WT beneficiaţi de un grad înalt de confort în ceea ce priveşte apa caldă. Datorită boilerului încorporat, centrala termică furnizează în orice moment suficientă apă caldă pentru cadă şi duş. Trebuie doar să deschideţi robinetul, iar apa va curge la o temperatură constantă. Pur şi simplu o plăcere!


Manevrare simplă
Afişajul LCD sistematizat vă oferă 6 funcţii de bază. Acum puteţi utiliza centrala şi mai confortabil, conectându-o la un termostat de cameră inteligent, precum EasyControl CT200.
Conectare simplă prin telefon sau tabletă
Cu un termostat WLAN inteligent, precum, de exemplu, EasyControl CT200 de la Bosch, şi cu conexiunea adecvată, centrala termică Condens 5300i WT poate fi operată de la distanță cu minimum de efort. Prin intermediul aplicaţiei HomeCom Easy puteţi controla, oricând şi de oriunde, instalaţia de încălzire din locuinţa dumneavoastră. Pur şi simplu ideal pentru Smart Home!


Economie de energie
În combinaţie cu un termostat de cameră inteligent, arzătorul îşi adaptează automat puterea la necesarul termic din locuinţa dumneavoastră. Astfel, centrala termică economiseşte energie şi combustibil chiar şi atunci când nu este necesară funcţionarea acesteia la putere maximă. Astfel, Condens 5300i WT se încadrează în clasa A de eficienţă energetică.
 

Solicită cod
Recenzii
Nu există recenzii pentru acest produs.