Produse participante Bosch
Condens 2200 W
GC2200W 24 C

Centrală termică cu condensare Condens 2200 W- asigură o eficiență energetică maximă la cel mai mic cost posibil 

  • centrală termică pe gaz Sistem pentru încălzire (25 kW)
  • tehnologie inteligentă transpusă în componente fiabile 
  • dimensiuni reduse, se potriveşte perfect în spaţii de mici
  • potrivită pentru prim-montaj și înlocuire
0 Ratings
Valoare Cod Reducere
200 lei

Prezentare generală

Consum redus de energie
Centrala termică Condens 2200 W este extrem de eficientă şi se adaptează cerinţelor în materie de încălzire şi preparare apă caldă menajeră, având un raport de modulare de 1:5. Astfel, echipamentul este eficient chiar şi atunci când nu este necesară funcţionarea acestuia la capacitate maximă. Rezultatul: o eficienţă energetică sezonieră aferentă încălzirii de 94%.
Dimensiuni reduse
În general, spațiile mici aduc cu sine provocări. Cu toate acestea, Bosch a acordat atenție fiecărui detaliu, iar în cazul centralei Condens 2200 W, design-ul face cu adevărat diferența. Având dimensiuni reduse, centrala poate fi montată în cele mai mici spaţii locative.
Instalare simplă şi rapidă
Centrala termică Condens 2200 W se remarcă în primul rând prin posibilităţile multiple de montaj şi timpul redus de instalare. Acest lucru este posibil datorită unei game variate de accesorii pentru instalare.
Fiabilitate
Tehnologia inteligentă, design-ul fascinant şi componentele de înaltă calitate, transformă centrala Condens 2200 W, într-un produs unic. Fiabilitatea este garantată, iar întreţinerea echipamentului se realizează într-o manieră simplă şi rapidă.
 

Solicită cod
Recenzii
Nu există recenzii pentru acest produs.