Produse participante Bosch
Condens 2300 W
GC2300W 24/30

Centrală termică cu condensare Condens 2300 W, model GC2300W 24/30 - dimensiuni reduse, silențioasă, eficientă energetic și cu productivitate mărită pe apă caldă

  •  centrală termică pe gaz Combi pentru încălzire (24 kW) și preparare apă caldă menajeră (30 kW)
  •  raport de modulare ridicat (de până la 1:10)
  • confort de 3* la prepararea apei calde menajere
  • silențiozitate ridicată (44 dB)
0 Ratings
Valoare Cod Reducere
250 lei

Prezentare generală

Manevrare simplă
Centralele termice Condens 2300 W sunt extrem de uşor de utilizat. Veţi reuşi fără să depuneţi eforturi, chiar şi fără pregătire de specialitate, să vă gestionați setările centralei termice Bosch.


Foarte eficient
Arzătorul modulant al centralei termice Condens 2300 W se adaptează automat la un interval de 10% până la 100% din puterea maximă în funcţie de necesarul dumneavoastră termic. Astfel, echipamentul este eficient chiar şi atunci când nu este necesară funcţionarea acestuia la capacitate maximă. Rezultatul: o eficienţă energetică de 94% pentru încălzirea încăperilor.


Pur şi simplu silenţios
Aveţi posibilitatea de a instala Condens 2300 W şi în spaţii locative, deoarece izolaţia excelentă asigură un nivel de zgomot redus. Cu alte cuvinte: centrala termică cu condensare încălzeşte fără a deranja pe nimeni. Astfel, cu centralele termice Bosch de înaltă calitate beneficiaţi de un confort sporit în locuinţa dumneavoastră.
 

Solicită cod
Recenzii
Nu există recenzii pentru acest produs.