Produse participante Bosch
Condens 7000 W
ZWBR35-3E

Centrală termică cu condensare Condens 7000 W, model ZWBR35-3E - fiabilitate dovedită și funcționare extrem de silențioasă datorită izolației speciale

  • centrală termică pe gaz Combi pentru încălzire (35 kW) și preparare apă caldă menajeră (35 kW)
  • schimbător de căldură din aliaj Al-Si-Mg, având cel mai bun transfer termic cunoscut
  • funcționare silențioasă (54 dB)
  • potrivită pentru prim-montaj și înlocuire
0 Ratings
Valoare Cod Reducere
350 lei

Prezentare generală

Amplasare
Această centrală termică este ideală pentru apartamente cu suprafeţe mari, pentru case unifamiliale, multifamiliale sau vile.


Eficienţă energetică
Centrala termică Condens 7000 W excelează la capitolul economie de energie. Tehnologia condensării asigură căldura utilă maximă, consumul de gaz putând fi redus astfel la minim. În plus, Condens 7000 W economisește și energie datorită pompei sale speciale de înaltă eficiență. Pompele de încălzire non-reglabile convenționale funcţionează întotdeauna la capacitate maximă, însă acest lucru nu este necesar de fiecare dată. Centrala termică Condens 7000 W adaptează automat capacitatea pompei sale la puterea de încălzire, reducând astfel consumul de energie.


Posibilități extinse de conectare
Panoul electronic al centralei termice Condens 7000 W poate fi integrat împreună cu sisteme termice complexe, cu mai multe surse, gestionate de module inteligente de comutare. De această dată, noul panou electronic comandă senzorii de temperatură (temperatură pe tur, după colectare), respectiv a pompei suplimentare integrate în panou.


Confort apă caldă
Centrală termică pe gaz Combi ZWBR 35-3E 23 prepară şi apă caldă menajeră, având o putere nominală de până la 35 kW, atât pe încălzire, cât și pentru prepararea apei calde menajere, oferind astfel un confort ridicat pentru utilizator.
 

Solicită cod
Recenzii
Nu există recenzii pentru acest produs.